Winterwerk

Grafverzorging De Oude Eik -werkzaamheden in de winterperiode in de regio Geldermalsen

De werkzaamheden met betrekking tot grafverzorging zijn in de wintermaanden minder dan in de rest van het jaar. Dit betekent dat wij bij Grafverzorging De Oude Eik in de winterperiode ook andere werkzaamheden uitvoeren.
U kunt bij ons terecht voor: binnenmuren sauzen, PVC laminaat leggen, schuttingen plaatsen.

Neem contact op voor winterwerk

Werkzaamheden tijdens de wintermaanden

Binnenmuren sauzen

Om de zoveel tijd is het fijn om binnenmuren van een nieuwe laag verf te voorzien en de wintermaanden zijn bij uitstek geschikt hiervoor. Bij Grafverzorging De Oude Eik laten we uw muren er weer uitzien als nieuw. We werken snel en alles wordt strak afgelakt. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons altijd bellen.

 

PVC laminaat leggen

Bij Grafverzorging De Oude Eik hebben we veel ervaring in het leggen van pvc laminaatvloeren. Deze werkzaamheden voeren we uit in de winterperiode, als grafverzorging minder tijd van ons vraagt. Hebt u een pvc laminaatvloer die gelegd moet worden in de regio Geldermalsen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Schuttingen plaatsen

Wilt u een nieuwe schutting geplaatst hebben door een professional die van wanten weet? Kies dan voor Grafverzorging De Oude Eik. Wij zorgen ervoor dat uw omheining in no time staat als een huis. Meer weten? 

Maak direct een afspraak

Voorbeelden van door Grafverzorging De Oude Eik uitgevoerd winterwerk